2010. január 1., péntek

borítóterv




Meg is kezdem az új évet ezzel a posttal. Remélem, hogy meghatározza a következo évemet.

Az elso Vortex-regény borítóját pakolom össze épp. Nem tettem rá vágójeleket egyelore, de azért lehet látni a formátumot. A döglött galamb a front, azán gerinc...stb. Lesz még rajta toszogatás ide-oda, de ezen elemeket már nem változtatnám meg szívem szerint(csak ha agyonvágna érte a kiadó) Nem akartam cizelláltabb borítót festeni. Jó lenne viszont eljátszadozni a különbözo papírfelületekkel, lakkokkal. Hátha átmegy a rostán az elképzelésem (ezt még le kell játszani a kiadóval) ...és boldog új évet. Most megyek, és iszom rá egyet.

r

6 megjegyzés:

  1. Boldog új évet nektek!
    Ha végre kijön ez a könyv, az már jelentősen hozzájárul az én boldogságomhoz :)

    VálaszTörlés
  2. haha...kellene, még vagy ezer ilyen fanatik, mint te.:)

    VálaszTörlés
  3. kedvelem a grafikáidat.

    off: mi a márkája és típusa azoknak a füzeteknek, amiket haasználsz?

    köszi,
    p

    VálaszTörlés
  4. Hello p. Többfélét is használok... a vortexhez olyat néztem, amin nem fut szét a tus, és jól állja az "eroszakos":) tollrajzot. Dipa-hoz hasonlatos, famentes rajzlapot kerestem. (200g/négyzetméter)

    Remélem segítettem.

    r

    VálaszTörlés
  5. ...és örülök, ha bejönnek a rajzok.:)

    VálaszTörlés
  6. köszönöm. igazság szerint azok a fekete füzetek érdekelnek, amiket láttam a fotóidon. olyan papirt keresek (uj vagyok tusban), amin nem fut szét a tus, birja az erősebb nyomást (az ilyen apró, meg-megtörő "szálkás" vonalakat), és a nagyon vékony vonalakat is jol viseli, azok is könnyen felvihetők rá és jol látszanak. ja és nem kerül belőle akár egy füzetnyi sem egy vagyonba. részletgazdag képregényoldalakat szeretnék elérni, és idöt és papirt engedni magamnak a kísérletezésre. tollból ezek a copic multilinerek szimpatikusnak tűnnek, remélem a boltban engednek majd kísérletezni velük, de tollból mit ajánlanál? köszi megint, p

    VálaszTörlés