2010. január 28., csütörtök

se szín, se szöveg


A már korábban beharangozott, kis történet készül tovább. Ez a tizenötödik megrajzolt oldal. A legalsó kép a hetvenedik panel... 

r

4 megjegyzés:

  1. Ááá, így könnyű rajongókat szerezni :)
    Rengeteg kedvenc részletem van a képkockákon.
    Ha minden fekete-fehér képregény hozná a 2es képkocka szin-vonalát, én biztos beérném a ritkított színes megjelenéssel, a nyomdaköltség oltárán áldozva. A kis idegenre nézve, óhatatlanul is Stich –re asszociálok és ezért kis tökéletlenség is hiányzik a karakterből :) Nekem túl „jó” (ábrázatú), túl „szép”. Esetleg lehet további adatokat említened a 24 oldal és az írótárs (Vígh Zoltán) kilétén kívül? Hová is lesz?
    A többi és főleg a vagány Erzsike + szöszi alteregója karakterre vagyok kíváncsi ;)
    Hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Hello Csacso. Öröm és boldogság.
    Igen...a kis robot gáncsnélküli. Nincs mese, ilyenre kellett rajzolnom. A szerepét így tölti be teljes mellszélességgel. Ezzel a képregénnyel segíteni szeretnénk a gyerekeknek abban, hogy "környezettudatosabban":) gondolkodjanak. Szóval ez egy egyszerű kis tanmese lesz, de annak elég frappáns.
    Készült már róla 3D karakter is..szóval pislog, integet, és "él".:))

    Erzsike...ő a vázlatolás során született, egyelőre nincs beleírva a sztoriba, de rajta leszek, hogy ilyen szöszi csaj legyen a későbbi cimbi.(viszont nem biztos, hogy Erzsike névvel fogja tolni)

    Annyit lehet tudni erről a projektről, hogy készül egy öko-játszóház Nyíregyházán, ahol a büdöskölkök tombolás, ill. egyéb más szórakozási módozatok(pl. interaktív számítógépes játékok játszása) mellett, megtanulják a helyes viselkedési formát azügyben, hogy miként is óvják a környezetüket, és a természetet.
    Ez a képregény pedig oda lesz nyomva az orruk alá.:)

    VálaszTörlés
  3. Köszi, a részletes választ!
    Nagyobb gyerekek papír alapú változatához hozzá tudnak majd jutni?

    VálaszTörlés