2010. január 22., péntek

A szürke íjász


A kedves art.rpgés barátaimnak készült, ez a ravasz feladvány... Várom mind a 37 hibát!:)

11 megjegyzés:

  1. Mindenki tudja, hogy az ilyen 63,25 fontosoknak nagyobb ablaka, kisebb (vagy semmilyen) válla és legalább duplaennyi recurvéje van :)))

    VálaszTörlés
  2. Na és ha úgy istenigazából nekiállsz, és overdrawig spannolod, akkor hány joule belefektetett energia után adja le a forgatónyomatékot a recurve-nál?:)))

    VálaszTörlés
  3. Ez a sisak forma mindössze 7 évig volt divatban Velencében, és utána még 3 évig utánozták szerte Itáliában. Ezekben az időkben az ábrázolt szakállformához szükséges zselé beszerzése gyakorlatilag lehetetlen volt a sárga tengeri kalóztevékenység erős fokozódása miatt. Az egyetlen ember - Giovanni Elcúrió - akinek raktáron lehetett ekkoriban ilyen zselé, nem adott volna soha senkinek, és nem is így nézett ki. Az íjról ne is beszéljünk.

    Fogalmam sincs mit képzelt a grafikus, amikor megfelelően alapos kutatómunka nélkül történelmi illusztrációk készítésébe kezdett.

    VálaszTörlés
  4. Jeno lusta volt megkeresni a hibákat, viszont talált egy akkorát, ami kiterjed az íjászom teljes megrajzolt felületére...hát gratulálok, mondhatom.:)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Én, mint a több ezer rejtőzködő Vass Ricsi fan egyike, szurkolok az íjásznak. Szerencsére, mint látható megvan még neki a munkájához is szükséges matató ujja :)

    VálaszTörlés
  7. Van aki bélyegeket gyujt, és van aki rajongókat.
    Köszi Csacso.:)

    r

    VálaszTörlés
  8. A 37 hiba benned van, évenkét 1. Boldog születésnapot, te majom.

    VálaszTörlés
  9. haha! akad egy két barát is errefelé.:)
    köszi Béla. üdv a családnak.

    VálaszTörlés