2010. március 5., péntek

játékfejlesztés...


...vagy mi a szösz. Ezt én csináltam. A fiamnak. Neki tetszik. Nekem is. Felhívnám a figyelmet a dán, ill. a kínai alkotóelemek közötti kapcsolatteremto megoldásra.:) ..és nehogymár kiröhögjetek. Kb. 10 másodpercem volt a kész termékre, miután monster jam-et néztünk a jutubon.

8 megjegyzés:

  1. erről az jut eszembe amikor kölök koromban olyat jáccottunk egy haverommmal hogy tömb formájú lego autókat készítettünk, utána egymásnak löktük őket és az nyert akinek kevesebb elem esett le az építményéről

    tipikusan olyan játék hogy csomó kisgyerek játszotta anélkül hogy egymástól látták volna, egy "felnőtt koromban" megismert haverom alig hitte el amikor mondtam neki, ők is agresszorkodtak hasonló módon :)

    a légy kínzó és légy kivégző lego építményekről meg szó se essék...

    VálaszTörlés
  2. áhh...nekem kimaradt a gyermekkori legózás, mire lehetett kapni, addigra már más érdekelt. most viszont-láthatod-bepótolom amit be kell...
    az autós érdekel, a kivégzost kihagyom.:)

    VálaszTörlés
  3. Mire lehetett kapni? Hány éves vagy te? Én 3-4 évesen kaptam az első Legómat, szóval több, mint 30 éve. Akkor még nem voltak benne ilyen kész emberek például, azokat is 3 darabból kellett összeszerelni. Nem volt kezük, lábuk.

    Artúr autógyilkolászós játékáról meg az jutott eszembe, hogy jóval később dolgoztam kindertojásjátékcsomagolóüzemben, ahol egyszer kisautókat kellett a kis sárga műanyag biszbaszba gyömöszölni (az került a csokiba). Ezekből a cigiszünetben mindig csempésztünk ki a gyárból, az udvaron meggyújtottuk és úgy gurítottuk.

    Ja, mikor még dohányoztam... mikor még volt rendes munkám... :)

    VálaszTörlés
  4. Kábé nyolcadikos voltam, amikor már lehetett jobbakat kapni...ez '86-ban volt. Sajn ekkorra már nem érdekelt a dolog. A haveromnak volt nagyobb készlete, de azt is valahonnan külföldrol szerezték be neki.
    Naigen...valószínuleg a pesti nyikhajok könnyebben hozzájuthattak eme dógokhoz.:) Nem úgy mint én bivalybasznádon, miközben a szüleim minden reggel hideg méreggel itattak, és egy ciposdobozban laktunk egy tóban.:)

    VálaszTörlés
  5. Nem mondom meg, mert kiröhögsz.
    Bivalybasznádnál kisebb...

    VálaszTörlés
  6. El ne mondd, mert mentem meghalok a röhögéstől...:)

    VálaszTörlés